Şeful Secţiei Internare a Spitalului Sfânta Treime, diagnosticat cu COVID-19

PRIMEȘTE ACTUALIZĂRILE DIRECT ÎN VIBER SAU TELEGRAM

Şeful Secţiei Internare a Spitalului Clinic Municipal „Sfânta Treime” a fost diagnosticat cu COVID-19.

Informaţia a fost confirmată pentru postul nostru de televiziune de şeful Direcţiei Asistenţă Socială şi Sănătate a Capitalei, Tatiana Bucearschi şi de vicedirectorul spitalului, Gheorghe Străjescu,

Totuşi, nu este clar dacă secţia în care activa medicul a intrat sau nu în carantină. Solicitată telefonic, Tatiana Bucearschi ne-a spus că secţia condusă de doctorul infectat cu noul tip de coronavirus a fost pusă în carantină, iar toţi cei care au intrat în contact cu el sunt monitorizaţi şi, deocamdată, nimeni nu a mai fost diagnosticat cu COVID-19.

Şefa Direcţiei Asistenţă Socială şi Sănătate nu ne-a putut spune cum s-a infectat medicul, însă a menţionat că starea acestuia este satisfăcătoare.

Pe de altă parte, directorul adjunct al spitalului „Sfânta Treime”, Gheorghe Străjescu, a negat faptul că secţia este în carantină şi ne-a dat asigurări că situaţia este sub control, după care ne-a închis telefonul în nas.

În această săptămână şi spitalele raionale din Soroca şi Ştefan Vodă au intrat în carantină, după ce mai mulţi medici s-au infectat cu noul tip de coronavirus. 

Sursa

Scroll to Top