Ceban: Prețul călătoriilor cu microbuzul în Capitală nu va crește


PRIMEȘTE ACTUALIZĂRILE DIRECT ÎN VIBER SAU TELEGRAM

„De jumătate de an deținătorii de microbuze nu au schimbat acele condiții pentru călători. Nu au făcut altceva decât să ne șantajeze că vor mări prețul, dar și să sperie oamenii. În condițiile actuale când oamenii și așa nu au bani, nici vorbă de majorarea prețurilor”, afirmă primarul.

Totodată, Ion Ceban spune că acum cetățenii ar fi avut deja autobuze noi dacă cei din CMC nu se împotriveau în luna martie.

„Au preferat să facă politică și să apere nu interesele marii majorități a cetățenilor, dar ale celor cu interese și să ceara subvenții pentru cei cu microbuzele, subvenții anuale cât jumătate din numărul de autobuze, propus de noi să le achiziționăm. Și mă refer la Dorin Chirtoacă și Andrei Năstase, care cel mai mult se împotriveau. Ei vociferau cel mai tare”, a precizat Ceban.

În context, edilul a menționat că azi urmează ca acest grup de lucru să se întrunească din nou și astfel contează pe conștientizarea fiecăruia, dar și pe faptul că interesele și nevoile cetățenilor vor fi mai presus de interesele politice.

Sursa

Scroll to Top