Dodon și Ceban au discutat care străzi din Capitală vor fi reparate

PRIMEȘTE ACTUALIZĂRILE DIRECT ÎN VIBER SAU TELEGRAM

Edilul l-a asigurat pe președinte că situația este sub control, iar toți lucrătorii medicali din municipiul Chișinău sunt dotați cu tot ce este necesar.

„Ion Ceban m-a informat că toate spitalele municipale sunt dotate cu echipamentele de protecție necesare, consumabile, medicamente, unitățile medicale fiind pregătite să facă față cerințelor care se impun în condițiile pandemiei”, a scris dodon pe Facebook după întrevedere.

De asemenea, cei doi au discutat și despre cei 100.000.000 de lei care au fost alocați pentru reparația drumurilor în urma rectificării bugetului public național.

„Am fost unanimi în opinia că acești bani trebuie să fie direcționați pentru reabilitarea străzii Albișoara, trotuarelor de pe străzile Pușkin, Bănulescu-Bodoni și alte străzi”, a specificat Dodon.

O altă problemă, nu mai puțin importantă, a fost transportul public din Chișinău. „Am analizat mai multe soluții de îmbunătățire a situației din domeniul transportului public, dat fiind faptul că pe parcursul ultimelor 5-6 săptămâni, transportul a circulat gratis și au fost acumulate datorii în sfera dată.

Totodată, am subliniat importanța înnoirii parcului de autobuse și troleibuze din capitală, pentru a asigura servicii de transport calitative din partea municipiului prin intermediul întreprinderilor de transport municipale, spre beneficiul și confortul chișinăuienilor”.

Sursa

Scroll to Top