Bilanț: 159 de morți în R. Moldova. Cine sunt noile victime ale virusului

PRIMEȘTE ACTUALIZĂRILE DIRECT ÎN VIBER SAU TELEGRAM

Potrivit sursei citate este vorba despre 4 bărbat și 3 femeie.

Deces 153: Femeie de 52 ani, din Chișinău. Internată la data de 3 mai, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: ciroză hepatică decompensată.
Deces 154: Femeie de 70 ani, din Glodeni. Internată în stare gravă la data de 5 mai, în cadrul Spitalului Clinic Bălți. Comorbidități: edem cerebral, AVC repetat, hipertensiune arterială.
Deces 155: Bărbat de 80 ani, din Chișinău. Internat la data de 1 mai în cadrul Institutului de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă.
Deces 156: Bărbat de 71 , din Chișinău. Internat în stare extrem de gravă la data de 9 mai, în cadrul Institutului de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă, diabet zaharat.
Deces 157: Bărbat de 71 ani, din Chișinău. Internat la data de 28 aprilie, în cadrul Institutului de Medicină Urgentă. Comorbidități: BCVA repetat ictus ischemic masiv, fibrilația atrială forma tahisistolică permanentă.
Deces 158: Bărbat de 83 ani, din Călărași. Internat la data de 5 mai, în cadrul Institutului de Medicină Urgentă. Comorbidități: ictus ishemic repetat, tetrapareză spastică moderată. Afazie motorie cu elemente de senzorie.
Deces 159: Femeie, 61 ani, din raionul Strășeni. Internată pe data de 12.04.2020, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: Hipertensiune gradul II, boală hepatică.

Astfel, numărul persoanelor decedate de COVID-19 în R. Moldova se ridică la 159.

Sursa

Scroll to Top